Indlæg

Køb brugt og spar mange penge

Her i Danmark bruger vi meget ”smid ud” kulturen og det vil Littlerecycle.dk gerne prøve at hjælpe med at gøre bedre, så vi har valgt at lave en online platform hvor man både kan købe og sælge brugt børnetøj. Vi har gjort det nemt og hurtigt at sælge sit barns aflagte børnetøj og enkelt og billigt at købe brugt børnetøj. Vi har mere end 2000 forskellige styles på shoppen til helt vildt gode priser, du kan som regel sparer helt op til 80% af nypris.

 

Du kan finde heldragter, hættetrøjer, bukser, leggings, kjoler og meget mere hos Littlerecycle.dk, og så har du altid 14 dages returret, så skulle det ske at de styles du har købt ikke lever op til din forventning, så kan du altid returnere dit køb og få dine penge retur. Vi gennemgår alle produkter der bliver indleveret som skal sælges og frasortere alle styles med pletter eller huller, så vi altid kan være sikre på at holde en høj standart. Når du køber brugt baby eller børnetøj hos littlerecycle.dk kan du typisk købe det til under 20 kroner pr del og så vil tøjet ofte kun være blevet brugt et par få gange. Men du kan også finde helt nyt baby og børnetøj og stadig købe det til den gode pris, du kan faktisk spare helt op til 80% i forhold til butiksprisen.

 

Når du køber brugt børnetøj og babytøj, hjælper du også miljøet utrolig meget, man siger som en tommelfinger regel, at du for hver kilo brugt tøj du køber sparer du miljøet for 15 kg CO2. Og derfor kan det regnet ud på et år, blive rigtig meget CO2 du har sparet verden for.

 

Vores motto er: Hvorfor betale fuld pris for noget som kun bliver brugt så kort tid.

 

Se hele vores store udvalg af brugt babytøj og børnetøj her.