Indlæg

Inspiration til investeringer til dem med økonomisk frirum

Mange af dem der læser på blogs om økonomi og andre lignende emner har en tendens til at have lidt større økonomisk frirum end dem der ikke har. Af denne grund har vi valgt at publicere denne artikel på en blog, hvor læsere som dig kan finde inspiration til fremtidige investeringer.

 

Det er vigtigt at påpege, at nedenstående skal ses som inspiration og ikke anbefalinger.

 

Investering i kryptovaluta

Har du ikke allerede foretaget en investering i kryptovaluta, så kunne det måske være et godt tidspunkt nu. Mange mener, at der er et stort potentiale for disse valutaer, og derfor investerer de i dem. De bliver ved, selvom at kurserne er på et meget højt niveau, hvis man kigger historisk på det.

 

Bitcoin

Alle kender bitcoin, og bitcoin er stadigvæk den valuta, der har den største kapitalisering af markedet. Der er dog mange problemer med bitcoin. Det første og måske største problem er blokstørrelsen, der begrænser antallet af transaktioner per sekund. Der er forslag til løsninger, og visse bevægelser har også lavet forks af bitcoin.

 

Mange mener, at bitcoin er den sikreste kryptovaluta, hvorfor de allokerer en stor procentdel af deres portefølje her.

 

Ether

I løbet af det seneste stykke tid er en konkurrent til bitcoin blevet meget kendt, og kursen har også fulgt med populariteten. Denne hedder Ethereum med deres kryptovaluta ether. Man kan foretage mange flere transaktioner på dette netværk, og det går meget hurtigere. En af de klare fordele er smart contracts, hvor man kan køre kode på blockchainen.

 

Mange mener, at ether kommer til at vinde over bitcoin. Hvis du mener det samme, så køb ether nu.

 

Investering i metaller

Vil du være lidt old school, så kan du investere i ædelmetaller. Mange kalder det også bare metaller, fordi det er nemmere at sige og hurtigere. Man kan vælge mellem fysiske metaller og digitale metaller. Med digitale metaller mener vi selvfølgelig, at du ejer det, men du får det ikke leveret. Det ligger i en bankboks et sted i verden.

 

Sidstnævnte er en meget billig måde at investere i ædelmetaller på, fordi så kan du få guldet næsten til spotprisen. Køber du fysisk guld, så kan det hurtigt blive meget dyrt, og der skal meget til, før du tjener penge på det.

 

 

OBS: Denne artikel kommer ikke med anbefalinger til specifikke investeringer. Vores formål er at give dig lidt inspiration, så du ikke kun investerer i aktier. Man kan sagtens kun holde sig til aktier, hvis man føler for det, men diversificering er meget godt. Har du ikke investeret før, så bør du læse ekstra godt op på risici ved investering. Alle investeringer er forbundet med en eller anden form for risiko. Find ud af, hvordan du helst vil investere, og hvor meget du kan tåle at tabe, før du investerer. God fornøjelse med dine investeringer!