Indlæg

Få sikret fremtiden og dit testamente

Det kan være svært at tale om døden og hvad der skal ske. Både når det gælder om en selv eller dem man har nærmest. Derfor er der mange som udskyder det, og nogle gange så bliver det for sent, og det ender måske ikke som man ellers ville have ønsket sig. Der er altså intet i vejen med at overveje og forberede fremtiden og hvad der skal ske når man en dag ikke er her mere. Men det kan stadig være svært at vide hvordan man lige skal gøre, eller hvordan det hele fungerer. Der er nemlig mange ting at tage højde for, med forskellige omkostninger og skatter, og hvad der egentlig lige går til hvad når man dør. Derfor er der mulighed for at få hjælp til netop dette, så du kan være sikker på at det nok skal ordne sig sådan som du helst vil have det. På denne måde kan du skabe tryghed ikke kun for dig selv, men også for din familie som ellers ville stå tilbage, og måske ikke vide hvad de skulle gøre.

Rådgivning og hjælp hos Jura-Docs.dk

Hos https://jura-docs.dk/, kan du få hjælp til at skabe tryghed hos dig og din familie, og få hjælp til testamente, fremtidsfuldmagt eller ægtepagt og så videre. Hvis du vælger at få testamente rådgivning, kan du få ubegrænset rådgivning indtil du er fuldt ud glad og tilfreds med den løsning som der er blevet fundet i fællesskab. Her kan du få et udkast lavet klar til dig, på allerede 2 dage. Desuden er der høj ansvarsforsikring. Det er det samme med fremtidsfuldmagt, ægtepagt eller samejeoverenskomst. Du har mulighed for fuld rådgivning, og Jura-Docs ordner tinglysningen for dig, hvis det ønskes.

Hvorfor skal jeg have et testamente

Hvis du ikke har et testamente, så er det arveloven der bestemmer hvordan arven den fordeles. Dette er uanset din situation, om du er gift, har børn eller bor med en kæreste eller andet. Altså bestemmer arveloven hvad og hvordan alting bliver fordelt. Denne lov tager ikke hensyn til hvilke ønsker eller forhold der er, hvis det ikke er nedskrevet i et testamente. Med et testamente kan du selv bestemme præcis hvordan du vil have din arv fordelt, uanset situation eller forhold. Hvis du vil være sikker på at det foregår som du vil have det, så kan du få hjælp til at få lavet dit testamente.